02-10-2016
Tot onze spijt heeft Linda Re-Fuse door omstandigheden weer verlaten. Het was een korte periode dat ze bij ons actief was, maar toch willen wij Linda via deze weg van harte danken voor de tijd die ze met ons heeft doorgebracht.
Voor de rest van de band is het hard werken om van het aanstaande optreden een wervelend succes te maken, maar wees gerust….dit gaat absoluut lukken! Re-Fuse zal knallen als vanouds!!
Daarnaast zijn we hard aan ons repertoire aan het werken en flink op zoek naar aanvulling voor onze agenda.
Houd onze website goed in de gaten mensen, allicht is er een verrassing onderweg 🙂
Tot snel en… Rock On!!

29-06-2016
Met trots mogen wij bekendmaken dat we een nieuwe en geschikte zangeres hebben gevonden als aanvulling voor onze Band.
Na 4 weken samen oefenen, hard werken en aan mekaar wennen is het voor ons duidelijk dat “Linda” vanaf nu een van ons is.
Wij hopen, samen met Linda, menig podium en kroeg onveilig te mogen maken. Komen jullie snel kijken?

Graag stelt ze zich even in het kort aan jullie voor…

Linda

“Mijn naam is Linda Engelen, ik woon in Landgraaf en ben 32 jaar. Zingen doe ik al zolang ik me kan herinneren. Op mijn 16e kreeg ik een akoestische gitaar van mijn vader om mezelf te begeleiden en vanaf mijn 19e begon ik in bandjes te zingen; eerst als achtergrondzangeres en daarna als leadzangeres. Heb o.a. 5 jaar lang met veel plezier opgetreden met de (hard)rockband Sixblade, die nu helaas al een aantal jaar niet meer bestaat. Gitaar spelen doe ik niet meer zo vaak; ben me nu naast zingen aan’t richten op keyboardlessen. Daarnaast schrijf ik ook graag eigen nummers.
Rest mij voorlopig alleen nog te zeggen dat ik er naar uit kijk om de komende jaren regelmatig als enthousiast lid van Re-Fuse het podium te mogen betreden!”

27-05-2016
Druk aan de slag nu om ons repertoire enorm te gaan uitbreiden, maar zeker ook om het te gaan verbreden en hiermee nog meer mensen naar ons toe te trekken.
Ook is de noodzakelijke zoektocht naar optredens gestart. Het is niet eenvoudig tegenwoordig om dit te doen gezien de tijd waarin we leven, maar we geven niet op! De energie zit er volledig in!!

Ook hebben we minder goed nieuws. Afgelopen week hebben wij afscheid genomen van onze goede vriendin Jinny.
Jinny vond niet meer de mogelijkheid om zich volledig te geven voor de band, en uiteraard respecteren wij dat. Wat enorm zonde is het echter, Jinny was niet zo maar een zangeres, nee, het was “onze” zangeres. Een deel van ons geweldige zangers-duo en zeker ook de vrouw met de kritische, doch opbouwende, noot! De zoektocht naar een plaatsvervanger of plaatsvervangster is gestart en deze zoektocht zal moeilijk gaan worden, want de lat ligt hoog.
Jinny, lieve schat, we willen jou enorm bedanken voor een geweldig mooie tijd samen. Je was (en bent) een topper en we zullen mekaar zeker nog regelmatig gaan zien.
We wensen jou enorm veel succes in datgene wat je na “ons” gaat doen. BEDANKT!!! received_1000350020005800

10-01-2016
Na een bewogen jaar voor Re-Fuse is nu een klein moment aangekomen om even pas op de plaats te kunnen maken. Vele leuke optredens hebben de revue gepasseerd en er is veel gebeurd. Een van de hoogtepunten was gelijk de start van dit jaar. Het groots opgezette nieuwjaarsfeest in de Wieetsjaf te Kerkrade. Goed georganiseerd, geweldige licht en geluids show en uiteraard de lekkere beats van DJ Kevin. Ook hebben we een dieptepunt gehad. Na 5 jaar een “eigen” hok te hebben gehad om te repeteren en noem maar op hebben we dit nu moeten verlaten. De luxe en weelde die we hier hebben gehad hebben we achter moeten laten.
Maar……uiteraard heeft ook dit verhaal een goed einde. Afgelopen woensdag hebben we ons debuut gemaakt bij “De Auw Noeedkirch” te Kerkrade alwaar we met open armen zijn ontvangen. Wennen, maar zeker niet verkeerd. Tevens zijn de voorbereidingen voor 1 April aanstaande, Re-Fuse & Friends” nu definitief begonnen.
We kijken weer uit naar een mooi, gezond en succesvol jaar. Hou de site goed in de gaten en vergeet ons ook op Facebook niet!!

02-08-2015
Voor menigeen is de zomervakantie volop in gang gezet, voor Re-Fuse daarentegen blijft het lekker druk!
Speelden we afgelopen week nog op het Imagine Festival, benefiet voor de Engelen van Sittard/Geleen, worden we nu alweer geboekt voor de markt bij Kasteel Limbricht en volgt er een gesprek met een veelbelovend evenementenbureau.
Het beloofd een mooie toekomst te worden voor Re-Fuse, u bent dus nog lang niet van ons af 😉
Wilt u ons ook (nog) een keer bewonderen? Dat kan uiteraard, bekijk onze agenda, er zijn nog volop mogelijkheden. Wij verheugen ons in ieder geval op jullie komst!
received_1000348990005903

Have a nice Holliday!!!

26-04-2015
Kingsnight….Re-Fuse coverband heeft goed van zich laten horen in bruin café de Tapperij in het centrum van Heerlen.
We waren al lekker vroeg in de weer deze keer. Maar uiteraard hield dat ons niet tegen voor een gruwelijk gezellig feest.
Het was lekker druk, de sfeer zat er goed in en de uurtjes tikten snel weg. Allemaal tekens voor een wederom succesvol optreden in een kroeg waar we zeker nog terug zullen komen!

04-04-2015
Op 3 April speelde Re-Fuse in het oergezellige café in het hartje van Geleen. Café de Brabander.
Het was een “G-E-W-E-L-D-I-G” optreden. Na een zeer warm welkom door de kroeg-eigenaren was het tijd om de spullen uit te laden en op te bouwen.
Even na de klok van 9 (’s avonds) begonnen we aan onze 1e set en het was gelijk raak! Het publiek dat dolenthousiast was, de gezellige sfeer en de mooie muziek maakten alles tot een mooi totaal-pakket.
Onze zangeressen Aline en Jinny haalden werkelijk alles uit de kast en de rest van de band kwam eveneens ijzersterk naar voren.
A night to remember en zeker voor herhaling vatbaar. Dit smaakt echt wel naar meer…..

15-03-2015
Re-Fuse is momenteel weer hard aan de weg aan het timmeren. Na het optreden op 1 januari in de Wieetsjaf te Kerkrade zijn we terug de repetitieruimte in gedoken om ons repertoire uit te breiden en aan te pakken. Dit met succes tot nu toe.

In de tussentijd hebben wij ons weten te plaatsen voor de kwartfinale van The Clash of the Coverbands, die plaats zal vinden op zondag 11 April in de Reünie te Geleen.

Los daarvan zijn we aan de slag gegaan met het werven van optredens en ook dit lukt vooralsnog aardig. Op vrijdag 3 April kunt u ons vinden in café de Brabander te Geleen. Een gezellige knusse kroeg in hartje Geleen. Tijdens Kings-Night (26-04-2015) zijn we te vinden in de Tapperij te Heerlen, ook daar wilt u toch zeker bij zijn.

Er staan nog wat opties open waarover we jullie z.s.m. meer laten weten. tot die tijd hopen we jullie snel op een van onze optredens te mogen begroeten!

Rock On!

09-12-2014
Nu de Sint het land weer heeft verlaten en de Kerstman waarschijnlijk zijn koffers al in is aan het pakken om zijn reis naar Nederland te beginnen kunnen we natuurlijk ook alweer langzaam gaan denken aan het nieuwe jaar.
En wat is nu een nieuw jaar zonder dat je dit bent begonnen met een heerlijke avond vol meeslepende Pop en Rock muziek??
Als je deze mening en passie met ons deelt en als je daarbij een heerlijk goed verzorgd glaasje drank wilt nuttigen in een zeer sfeervolle locatie, kom dat op 1 januari gezellig met ons mee feesten in Café de Wieetsjaf te Kerkrade.
Sfeer, plezier en goede muziek is absoluut gegarandeerd. Om 17u zal de zaal openen en vanaf 18u zullen we lekker op kunnen warmen met de klanken van DJ Kevin S. Zijn we opgewarmd en zit de sfeer er goed in???? Maak je dan klaar voor Coverband Re-Fuse!!

We hopen jullie van harte te mogen zien op 1 Januari in de Wieetsjaf en wensen jullie alvast ongelofelijke feestdagen en een zeer voorspoedig uiteinde!!
2015 ROCKS!!
http://www.wieetsjaf.nl/

09-11-2014
Afgelopen Donderdag hebben wij deelgenomen aan de fantastisch georganiseerde Jam-Sessions in de Wieetsjaf te Kerkrade.
Met opgeheven hoofd mogen wij terug kijken op deze geweldige avond, met fantastische optredens van verschillende artiesten.
Re-Fuse mocht 2 keer het podium op en wist het publiek van de eerste tot de laatste minuut goed te boeien.
Weak, Calm after the Storm, All Together, Mother Mother, Nutbush City, Highway to Hell, Pleasantly Blue, Hand in my Pocket, Crazy en een geweldig medley van Janis Joplin gevolgd door Saturday Night in samenspel met andere muzikanten.
Graag willen wij iedereen bedanken die deze avond mogelijk heeft gemaakt. De organisatie (Stichting Popmuziek Parkstad), de café bazen van de Wieetsjaf en uiteraard onze trouwe fans.

Was dit alles?? Nee, natuurlijk niet 😉 Na ons optreden zijn wij direct gevraagd of Re-Fuse te boeken is voor de waanzinnig gezellige en druk bezochte New-Years Party in de Wieetsjaf te Kerkrade. En raad eens wat ons antwoord was…..

02-10-2014
Op Donderdag 6 November aanstaande is het dan zo ver. Coverband Re-Fuse laat zich voor het eerst in hun vernieuwde bezetting zien tijdens de Jam-sessions in café de Wieëtsjaf op de markt te Kerkrade. Meerdere artiesten zullen deze avond het podium vullen en Re-Fuse zal hier zeker zorgdragen voor 40 minuten pure entertainment. 40 minuten waarin wij ons publiek zoveel mogelijk zullen meenemen door de diversiteit van deze pop-, rock- en soul- band!
Dit mag u niet missen!!!!
De tijden zullen wij zo spoedig mogelijk bekend maken aan jullie!
http://www.wieetsjaf.nl/

07-09-2014

Na bijna 2 jaar met elkaar samen muziek te hebben gemaakt, hebben Re-Fuse en Roger besloten om ieder hun eigen weg te gaan, het was een ongelofelijke leerzame tijd voor ons, en daar willen we Roger voor bedanken, thanks man!!!

We hebben al een vervangende drummer gevonden, de eerste 4 repetitie’s zijn al een feit! en hij voelt zich al aardig thuis binnen het super team van Re-Fuse.

Dus!!

Mogen wij dan aan jullie voorstellen:

Ramon Sijstermans, de nieuwe drummer van Re-Fuse!!!

Ramon

Hij wordt nu klaargestoomd om zo snel mogelijk met ons “ on the road “ te gaan.

Er staan dit jaar nog 2 optredens op het programma, dus hou onze splinternieuwe website in de gaten,

See you @ the next gig!

Geef een reactie